Spotify’a sanatçı olarak nasıl şarkı yüklenir? — Spotify for Artists

10 Ağu 2023
Linki kopyala

Eğer bir sanatçıysanız ve şarkınızı Spotify’da paylaşmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek şarkınızı Spotify’a yükleyebilirsiniz:

  1. Öncelikle, Spotify’ın sanatçılar için oluşturduğu “Spotify for Artists” adlı platformuna üye olmanız gerekmektedir.

2. Spotify for Artists üyelik işlemini tamamladıktan sonra, Spotify for Artists’e giriş yaparak profilinizi oluşturun. Spotify for Artists profiliniz, şarkınızın Spotify’da yer alacağı sayfa olacaktır. Spotify for Artists profilinizi oluştururken, şarkınızla ilgili bilgileri (örneğin, müziğinizin türü, sanatçı adınız ve resimleriniz) eklemeyi unutmayın. Spotify for Artists profilini hazırlarken dikkat etmeniz gereken noktalara buradan ulaşabilirsiniz.

3. Şarkınızı yüklemek için, Spotify for Artists’e giriş yapıp “Music” sekmesine gidin. Bu sekmede, şarkınızı yükleyebileceğiniz bir form bulacaksınız. Formu doldurduktan sonra, Spotify’a müziğinizi yükleyebilirsiniz.

4. Şarkınız yüklendikten sonra, Spotify tarafından onay işlemine tabi tutulacaktır. Onay işlemini tamamladıktan sonra, şarkınız Spotify’da yayınlanacaktır.

Spotify for Artists’te bu adımları izleyerek, şarkınızı Spotify’da yayınlayabilir ve müziğinizi dinleyicilerle paylaşabilirsiniz.

İlk kampanyanızda
%15 indirim

Kupon KoduHELLO15

Teşekkürler!

makromusic
makromusic Marketing EkibiDeğer katan bir pazarlama deneyimi için dinamik ve yenilikçi stratejiler geliştiriyoruz.
Aleyna Gürbüz
Aleyna GürbüzHead of Marketing